Николета Лозанова плаши съпруга си с раздяла

Николета Лозанова направи Валери Божинов за смях пред съотборниците му. Футболистите от "Левски" съчувстват искрено на Валери. Преди няколко дни те станаха свидетели на поредния семеен скандал между двамата. Очевидно Николета Лозанова и нейният съпруг отново преживяват трудни моменти.

Левскари разказват, че по време на лагера в Правец, Валери Божинов бил подложен на невероятно унижение от страна на Николета Лозанова. Обезумялата плеймейтката вдигнала на съпруга си невероятен скандал по телефона. Видимо притесненият Валери Божинов обикалял съблекалнята с телефон на ухо и въпреки усилията му останалите да не разберат за какво става въпрос, крясъците на обезумялата от ревност Николета Лозанова огласяли цялото помещение.

[caption id="attachment_416082" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова плаши Валери с раздяла[/caption]

Единственото, което Валери Божинов повтарял било: "Моля те, спри!" Успокой се". Колеги на футболиста разказват, че Николета Лозанова заплашила Валери, че незабавно ще си събере багажа и тя и Никол ще се изнесат от семейното им жилище, научи "Всеки ден".

Вероятно Николета Лозанова е побесняла, след като е разбрала, че Валери Божинов й слага рога с гореща блондинка. Както вече стана ясно, жълти издания писаха, че съпругът на Ни Ло има връзка с друга.

Дали това е вярно. Как ще се отрази и този скандал на плеймейтката и футболиста? Дали бракът на Николета Лозанова и Валери Божинов ще издържи и на този удар, това само времето ще покаже.