Николай Бареков с нова бомба за Бойко Борисов и КТБ

Николай Бареков с нова бомба за Бойко Борисов и КТБ
3 (60%) 1 vote

Николай Бареков е категоричен, че Бойко Борисов трябва да бъде разследван

Николай Бареков хвърли поредната бомба, коментирайки случилото се с КТБ. Днес по-късно той ще замине за Страсбург. Николай Бареков каза, че все още обмисля вариантите, по които да сезира ЕК за разследване на случая с КТБ.

Лидерът на „България без цензура“ заяви, че Бойко Борисов и Симеон Дянков трябва да бъдат разпитано незабавно, тъй като източването на КТБ е започнало през 2011 година, а тогава на власт беше кабинетът на ГЕРБ.

Николай Бареков

Николай Бареков заяви, че Бойко Борисов трябва да бъде разследван за източването на КТБ

Николай Бареков заяви, че трябва да се установи по какъв начин Бойко Борисов е съдействал за източването на КТБ или съответно е бездействал, знаейки че банката се източва. Младият политик каза, че Бойко Борисов и Симеон Дянков успяха да излъжат целия български народ, че банковата система у нас е стабилна. Според Николай Бареков на това се дължи наплива на вложители към КТБ. Гражданите са били примамени с уверенията от страна на управляващите за стабилна банкова система и високите лихви на КТБ.

Евродепутатът допълни, че президентът Росен Плевнелиев също е съучастник на Бойко Борисов, тъй като постоянно прави опити за замитане на следите му. Николай Бареков заяви, че трябва да започне разследване на европейско ниво и по-бързо да се установи кой и колко  е заграбил от банката, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар