Джордж Клуни е бил сред специалните гости на сватбата на първородната щерка на Илия Павлов

Джордж Клуни е присъствал на сватбата на Венцислава - дъщерята на Илия Павлов от първия му брак. Холивудската звезда е бил сред специалните гости на събитието, което не е пропуснал да уважи с присъствието си.

[caption id="attachment_416061" align="alignright" width="237"]Джордж Клуни на сватбата на дъщерята на Илия Павлов Джордж Клуни на сватбата на дъщерята на Илия Павлов[/caption]

Поканата си актьорът е получил от Дарина Павлова, която лично се е погрижила да организира сватбата на доведената си дъщеря. Сред гостите на церемонията е била и Мартина Вачкова, за която се знае, че от години е близка приятелка с вдовицата на покойния бос на Мултигруп. Вачкова се похвали със снимки от сватбата, която се състоя в супер луксозна вила в Тоскана, специално наета за случая.

Щерката на Илия Павлов и съпругът й са заедно от една година. Двамата се запознават във фирмата, в която работят, а според запознати младежът изобщо не е случаен.

Появи се дори информация, че освен много богат, той е й собственик на компанията, за която работи и Венцислава, предават от БЛИЦ. След медения месец двамата млади най-вероятно ще се установят да работят и живеят в Дубай.

[gallery link="file" ids="416062,416063"]