Проф. Мермерски разкри тайните за здраве на храните!

Проф. Мермерски разкри тайните за здраве на храните!
5 (100%) 1 vote

Проф. Мермерски разкри наистина уникални истини за здраве и младост!

Много здраве, мечтана младост и дълги години живот дават плодове и зеленчуци, които са откъснати скоро преди консумацията им. Това съобщи професор Христо Мермерски за зрителите на ТВ7.

Причината за това е, че те запазват полезните си вещества, щом се ядат непосредствено или малко след беритбата им.

Експертът препоръчва пиенето на чай от майчин лист. Той има уникално въздействие, като прочиства организма от вредните вещества и токсини. Очистващата напитка може да се закупи от аптеките.

Мермерски

Проф. Мермерски даде ценни съвети относно как да се храним

Сутрин професор Мермерски препоръчва да се консумира здравословна смес от два-три настъргани моркова. Към тях да се добави зехтин, както и сокът от един лимон. Тази своеобразна салата е богата на витамин А. Сместа има няколко въздействия, които влияят благотворно на организма. Тази храна е богата на витамин А. Салатата влияе благотворно не само върху кожата и косата, но и подобрява зрението.

Ябълката е плод, който не само гони лекаря от дома, но и има много доказани положителни ефекти. Професор Мермерски препоръчва две ябълки да се консумират във време между дванадесет и три часа следобед. Плодът съдържа пектин, който спомага за премахване и изхвърляне на вредните токсини от организма ни.

За младостта, силата и невероятното здраве, което ни дава консумацията на родния мед се знае и се е писало много. Това е една от храните, които професорът също препоръчва горещо. Освен това пчелите събират мед от около двеста растения, което по своята същност си е своеобразна уникалност.

Много разходки в планината на чист въздух и приемането на голямо количество вода, но да знаем какъв е нейния произход, са още елементи за рецептата ни за дълголетие и здраве. Ако спазваме всичко това, ние не само ще се радваме на дълъг живот, стоманено здраве, но и ще бъдем дълго време млади и жизнени, твърди проф. Мермерски.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар