Взе категорично решение: Лео Бианки разпродава имотите си!

Взе категорично решение: Лео Бианки разпродава имотите си!
5 (100%) 1 vote

Лео Бианки се премести окончателно в България!

Италианецът Лео Бианки скъса завинаги пъпната връв с родината си. Кулинарният корифей, който добре се изявява и на музикалното поприще разпродаде всичките си имоти в Италия и окончателно ще остане в България. Готвещият рапър заявил, че му писнало да плаща скъпи и прескъпи данъци за това, което притежава като недвижими о имущество в родината си и затова ги е продал. Лео притежава два луксозни ресторанта в София и повече няма намерение да пътува между България и Италия.

Лео Бианки

Лео Бианки взе категорично решение

Но готвачът, който има двама близнака от Лучия ще кръщава момчетата си в Италия. Матия и Николо ще бъдат приети в лоното на християнството в родния град на звездата Анкона. На церемонията ще присъстват много роднини и приятели както на Лео, така и на половинката му Лучия.

Лео предварително се е разбрал със свещеника церемонията по светото тайнство на кръщенето да бъде по възможност скъсена, за да не се изнервят и отегчават гостите, които семейството е поканило да сподели с тях радостта им.

Готвачът, който умее да пее сподели още, че след церемонията Лучия заедно с двете деца ще остане да се порадва на морето и лазурния италиански бряг, а той ще се прибере в България. Лео обясни, че причината за това е няколко музикални проекти, които той движи и ще участва с друг певци.

Италианският готвач Лео Бианки, който става твърдо българин се похвали още, че през следващият месец двамата с половинката си ще празнуват още едно важно събитие в живота си. Поводът на празненството им е десетината години, откакто са заедно и която годишнина именно е началото на връзката им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар