Патриарх Неофит благославя Зуека и Анна Вичева!

Патриарх Неофит благославя Зуека и Анна Вичева!
5 (100%) 2 votes

Зуека и Анна Вичева искат благословията на патриарх Неофит!

Васил Василев-Зуека планира да се врече във вярност на жената до себе си Ани Вичева през август и да я направи своя съпруга. Водещият на „Господари на ефира” с половинката си планирали скромно тържество в къщата му в Лозен. Само най-близките приятели и роднини щели да бъдат гостите им. Любимата на Зуека, която го дари със син в началото на април не държала на тези церемонии и дори не се натискала за брак, но по този начин Василев искал да й докаже колко държи на нея.

Не само това, но двамата планирали и да се врекат пред Бог. Ани и Васил били много вярващи и много държали на тази церемония. Но проблемът бил, че култовият актьор вече имал един църковен брак зад гърба си. Затова той подал документи за църковен развод при патриарх Неофит и чакал одобрение от Светия синод на искането си.

Зуека

Зуека моли патриарха за благословията му

Зуека има един брак зад гърба си. Актьорът се жени за телевизионерката Румяна Узунова в началото на 90-те години. Двамата бързо се разделят, защото разбират, че това е просто една детска любов, която не е силна и трайна. Узунова, която прави и пиар кариера е сключила с Васил Василев и църковен брак и затова той трябва първо да се разведе с нея и тогава да повтори с настоящата си приятелка.

Втората жена, с която живее Васил Василев е преподавателката му от НАТФИЗ Нина Димитрова. Тя измества Узунова, но не тя е причина за развода им. Двамата не минават под венчило, въпреки че живеят заедно двадесет години. Тъй като не стигат до олтара, не се налага и Зуека да се развежда пред лицето на Бог. Но с новата си съпруга той държал да изпълни церемонията, защото искал целия свят да разбере, че именно тя е жената на живота му. Затова и актьорът се реши да стане за втори път татко, въпреки че гони петдесет години.

При режисьорката Ани Вичева нещата не стоят така. Досега тя не се е омъжвала и при нея не съществува проблем от подобно естество.Васил Василев-Зуека е и първият по-сериозен мъж в живота на Ани.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар