Сензационно предсказание на Ванга за обезлюдяване на Европа

Сензационно предсказание на Ванга за обезлюдяване на Европа
5 (100%) 2 votes

Ванга предсказва обезлюдяване на Европа през 21 век

Пророчицата Ванга приживе прави сензационно предсказание за Европа, според което събития, случили се през 21 век, ще имат катастрофални последици за Стария континент. В основата на всичко това според Ванга ще бъде Сирия и глобалният конфликт, който ще избухне.

Спорът, които ще доведе до катастрофални последици за Европа, ще избухне между Сирия и Турция. Въпреки, че за сега двете страни уверяват, че не желаят война, според предсказанието на Ванга, напрежението между тях ще ескалира, тъй като южната ни съседка ще сложи ръка на част от Сирия. След конфликта между тях ще настъпи мир на земята, който ще продължи цели 1 000 години.

Ванга

Ванга предсказва обезлюдяване на Европа

Ванга предсказва, че ще бъде използвано атомно оръжие, което ще стане причината за обезлюдяването на Европа. Малко европейски страни ще оцелеят и ще се обединят след това. Сред тях ще бъде и България, въпреки близостта си с Турция.

Ванга предрича, че през 21 век най-после ще бъде открит лек срещу двете най-тежки болести. Въпреки трудностите за Европа, Ванга предсказа мир и обединение на нациите в световен мащаб, независимо от техните религии.

Според пророчицата мирът ще настъпи, когато Сирия падне. Въпреки мрачните прогнози на Ванга за Европа, тя не е споменала за Трета световна война и твърдението, че е предсказала такава е по-скоро спекулация, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Сензационно предсказание на Ванга за обезлюдяване на Европа”

  1. Erhi SH

    юли 13. 2014

    GLEDAITE I SE POU4ETE…

  2. GSM Аксесоари

    юли 15. 2014

    GSM Аксесоари

Добавете коментар