Веселин Маринов ожени прекрасната си щерка Йоана

За сватбеното тържество Веселин Маринов пръснал над 20 бона. „Много искам бързо да стана дядо, това ще е най-голямото щастие за мен” – споделя изпълнителят, цитиран от „България днес”. Само преди дни певецът ожени 26-годишната си дъщеря Йоана на пищна церемония за доктора Станимир Сираков. Двамата се познават от години, като момчето много пъти се опитвало да предложи брак на младата дама, но все не му се получавал моментът – разкриват приятелите му. „Няколко пъти сме разговаряли по темата, но той все не улучваше момента на изненадата. Накрая стана случайно” – твърдят аверите на младоженеца.

[caption id="attachment_415958" align="alignleft" width="300"]Дъщерята на Веселин Маринов Дъщерята на Веселин Маринов - Йоана и избраника й Станимир[/caption]

Венчавката и подписът на младите влюбени се случили в Семинарията, а тържеството – подарък от мама и татко – в известен столичен ресторант. „Баща ми много харесва Станимир – смята, че е свястно момче” – хвали се щерката на Веселин Маринов. Певецът и бившата му жена Мария подарили на младите и пътешествие в чужбина. Веднага след обявяването на подаръка Веселин Маринов изпял и песента на вечерта „Гълъбе мой”, която сам написал и посветил на любимата си дъщеря. При изпълнението му голяма част от гостите се просълзиха. Съпругът на 26-годишната Йоана – Станимир, е с три години по-възрастен от нея. По нейно желание тя ще смени фамилията си, както повелява традицията, и ще носи тази на мъжа си – Сиракова.

Пожелаваме много щастие на младото семейство, а на Веселин Маринов - честито!