Златка Райкова преживя жестоко унижение в светата обител

Златка Райкова беше позорно натирена от Рилския манастир. Плеймейтката преживяла жестоко унижение, когато отишла заедно с гаджето си - ММА боеца Георги, да запалят свещичка в светата обител. Прекалено пищното й деколте обаче никак не се понравило на един от свещениците в манастира и той я помолил да напусне.

[caption id="attachment_415946" align="alignright" width="300"]Златка Райкова Златка Райкова[/caption]

Това обаче далеч не е всичко. Друг от духовниците разпознал Златка Райкова. Само дето ни най-малко не се трогнал от звездния й статут, даже напротив. Духовникът се разкрещял, че моделката е лека жена и трябва незабавно да се махне от святото място. "Разкарайте я тая, това не е място за леки жени", крещял свещеникът пред ошашавените погледи на посетителите на обителта. И пред не по-малко шашнатата Златка Райкова.

Свидетели на случката разказват, че роклята на моделката не била прекалено къса и самата тя не се е държала предизвикателно. Прекалено дълбокото й деколте обаче по никакъв начин не прилягало за посетител на Рилския манастир. На всичкото отгоре плеймейтката дори не си била направила труда да сложи сутиен.

Заради развихрилия се скандал, Златка Райкова напуснала обителта с подвита опашка, за да не предизвика още по-голям скандал, научиха от ПИК. Но била повече от бясна, коментират свидетели на сеира.