Алисия се жалва на приятелките си от Ники Михайлов

Алисия постоянно се оплаква на приятелките си приятелките си от Ники Михайлов. Оказва се, че футболистът не е този, за когото се представя, научи Хот арена. Изпълнителката от "Ара мюзик" се жалва, че е заедно с Ники Михайлов от три години, но досега не е получила нито един подарък от него, освен два чифта долно бельо.

Алисия не може да преглътне факта, че докато колежките й се радват на големи подаръци от щедрите си приятели като коли, къщи и апартаменти, тя трябва да се задоволи само с два чифта бикини. В това отношение Алисия завижда много на Мария, която откакто е с Гущеров тъне в лукс и разкош.

[caption id="attachment_415920" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия се жалва от Ники Михайлов[/caption]

Фолкаджийката споделила с дружките си, че единственият плюс от връзката й с Ники Михайлов е, че понякога той плаща сметките. За съжаление и това не се случва винаги. Алисия е била засечена на няколко пъти да си плаща сметката без футболистът да изпита и капчица неудобство.

Може би Ники Михайлов иска да е сигурен, че Алисия не е с него заради финансовите му възможности и затова се въздържа да й прави скъпи подаръци.

Пред дружките си фолкаджийката опровергала и твърденията, че Ники Михайлов й плаща клиповете. Алисия дори се оплакала, че братята й износват дрехите му.