Алисия проплака от Ники Михайлов

Гласувайте за статията

Алисия се жалва на приятелките си от Ники Михайлов

Алисия постоянно се оплаква на приятелките си приятелките си от Ники Михайлов. Оказва се, че футболистът не е този, за когото се представя, научи Хот арена. Изпълнителката от „Ара мюзик“ се жалва, че е заедно с Ники Михайлов от три години, но досега не е получила нито един подарък от него, освен два чифта долно бельо.

Алисия не може да преглътне факта, че докато колежките й се радват на големи подаръци от щедрите си приятели като коли, къщи и апартаменти, тя трябва да се задоволи само с два чифта бикини. В това отношение Алисия завижда много на Мария, която откакто е с Гущеров тъне в лукс и разкош.

Алисия

Алисия се жалва от Ники Михайлов

Фолкаджийката споделила с дружките си, че единственият плюс от връзката й с Ники Михайлов е, че понякога той плаща сметките. За съжаление и това не се случва винаги. Алисия е била засечена на няколко пъти да си плаща сметката без футболистът да изпита и капчица неудобство.

Може би Ники Михайлов иска да е сигурен, че Алисия не е с него заради финансовите му възможности и затова се въздържа да й прави скъпи подаръци.

Пред дружките си фолкаджийката опровергала и твърденията, че Ники Михайлов й плаща клиповете. Алисия дори се оплакала, че братята й износват дрехите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар