Кризата удари и Ники Кънчев

Ники Кънчев загази здравата и в момента търси варианти за изход от кризата. Тв водещият разчита единствено на спестяванията си, тъй като почти няма никакви служебни ангажименти. Преди няколко години Ники Кънчев, чиято кариера беше на върха, купи мезонет в Гърция.

Тв водещият брои за апартамента сумата от 120 000 евро. Само година след това цената на имота падна с около 50 000 евро, заради икономическата криза, която удари южната ни съседка. Апартаментът се намира на полуостров Халкидики в селцето Каливес. Плажът е на 400 метра от кооперацията, в която се намира жилището на Ники Кънчев.

[caption id="attachment_415917" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев Ники Кънчев закъса за пари[/caption]

Мезонетът се състои от две спални, две бани, кухня и хол с камина. Имотът може да се ползва целогодишно, но на практика семейството на Ники Кънчев го използва няколко месеца в годината. Ники Кънчев решил да продаде апартамента и с парите да си купи друго жилище в София, което да даде под наем.

Тв водещият решил да купи апартамента в Гърция заради дъщеря си. Той сподели, че любимото му място за отдих лятото е къмпинг "Градина", но тъй като къмпингуването не е подходящо за семейства с малки деца се насочил към Гърция.

За съжаление в момента поддръжката на имота в Халкидики се оказва непосилна на закъсалия Ники Кънчев, научи Хот арена.