Корина Шумахер: Михаел бавно се подобрява!

Корина Шумахер: Михаел бавно се подобрява!
5 (100%) 1 vote

Корина Шумахер за първи път проговори за състоянието на Михаел Шумахер

Корина Шумахер проговори за състоянието на Михаел Шумахер. Съпругата на пилота от Формула 1 заяви, че мъжът й, бавно, но сигурно се подобрява.

За първи път след инцидента преди шест месеца, Корина Шумахер проговори за състоянието на шампиона от Формула 1. „Да, той се подобрява. Състоянието му променя бавно, но той определено се подобрява“, заяви тя.

Въпреки нетърпението на феновете и на семейството, лекарите призоваха близките да проявят повече търпение към положението на шампиона от Формула 1. Самата Корина Шумахер притесни лекарите като не се отдели повече от месец от шампиона. Загрижени за нейното състояние, те я посъветваха да се вземе в ръце.

Корина Шумахер сияе, Михаел се оправя

Корина Шумахер сияе, Михаел се оправя

В крайна сметка съпругата на Михаел Шумахер се откъсна от леглото му и се съгласи да присъства на спортно събитие. Тя бе усмихната и ведра и щастливо заяви, че се чувства отлично.

„Михаел е добре, подобрява се, бавно макар“, допълни още Корина. Тя не скри облекчението си, че след шест месеца в кома, съпругът й най-после успя да прескочи трапа.

Мениджърката на Михаел Шумахер Сабине Кем заяви, че Корина Шумахер е приела да бъде почетен гост на събитието по конна езда, тъй като състезанието се намира близо до имението й в Швейцария. Там са и децата на Михаел Шумахер, които подкрепят майка си.

Самият шампион е настанен в болница близо до дома си. Достъпът до него е силно ограничен и е под строга охрана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар