Предсрочните избори готвят изненада!

Предсрочните избори готвят изненада!
4 (80%) 2 votes

Изненадата от евроизборите най-вероятно ще се повтори и на предсрочните избори

Предсрочните избори ни готвят изненада. В това са категорични специалистите от Алфа Рисърч. Боряна Димитрова, социолог от агенцията, не скри, че има голям шанс резултатите и изненадите от изборите за Европейски парламент да се повторят и на есен, на предсрочните избори, които засега са предвидени за 5 октомври.

Предсрочните избори ни готвят изненада

Предсрочните избори ни готвят изненада

Въпреки всичко обаче експертите не се обвързват с толкова дългосрочни прогнози. „Има прекалено голяма несигурност в момента“, обяснява Димитрова. И допълва, че за наистина категорични прогнози може да се говори едва в средата на септември. „Средата на лятото е твърде рано, за да сме 100% сигурни какво ще се случи през октомври“, допълва социоложката.

Тя смята, че има голям шанс българските избиратели да потърсят консенсусен вариант на предсрочните избори, за да се избегне най-накрая хаоса в здравеопазването, да се оправят проблемите в енергетиката и най-накрая да се създаде известна стабилност в държавата, предават от БЛИЦ.

„В управленските решения в момента има твърде много хаос. И хората са уплашени“, завършва анализа си Димитрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Предсрочните избори готвят изненада!”

  1. амет

    юли 11. 2014

    Госпожата от Алфа Рисърч прави погрешно и то много важно заключение-Електората бил уплашен.Не госпожо,той не е уплашен,той е погнусен от безличието на българските политици и главно от яловата и безидейна опозиция-и герб и реформаторите и останалите извън парламента.Те смятат че провокираните от тях скандали,тъпото и олигофренично повтаряне на една и съща теза ще ги докарат на власт.Да артикулираха нещо смислено,нещо,градивно,нещо полезно за нацията,аз поне не мога да си спомня.Те просто нямат идеи,за тях е важно да се докопат до кокала.И да се случи това при тази безидейност много скоро ще бъдат отсвирени от политическата сцена.

Добавете коментар