Цар Киро беше изведен с белезници от хотела си в Пловдив

Цар Киро беше арестуван по-рано днес. Ромският лидер беше изведен с белезници от хотела си в Пловдив, а сградата и тузарският му джип бяха претарашени. По неофициална информация цар Киро е бил закопчан по подозрения, че е купил апаратура, с която да прозивежда синтетична дрога.

[caption id="attachment_415823" align="alignright" width="300"]Цар Киро отново в ареста Цар Киро отново в ареста[/caption]

След обиска на хотела и джипа му органите на реда са изнесли две торби, чието съдържание отказаха да разкрият. Малко по-късно обаче ги върнаха обратно. 15 полицая са били нужни, за да арестуват Кирил Рашков и да извършат обиска на имуществото му.

Заради притеснението покрай случващото се, цар Киро е вдигнал кръвно и му е прилошало, заради което се е наложило спешно да се вика екип на Бърза помощ. Дори и при качването си в линейката и транспортирането му към болницата обаче Рашков продължаваше да е с белезници на ръцете си.

По неофициална информация от полицията, ромският лидер е арестуван не само заради подозренията за производство на синтетична дрога. Името на цар Киро е изплувало и при разследването на незаконна търговия със злато, а също и за лихварство, предават от БЛИЦ.