Христо Сираков изгоря с 200 бона заради Биляна Евгениева

Гласувайте за статията

Христо Сираков олекна с 200 000 лева заради фаталната красавица Биляна Евгениева

Аферата на Христо Сираков с Биляна Евгениева му струва около 200 000 лева, разкриха негови приятели. В сумата са включени всички разходи, които Ицо Стоте Манекенки е направил за ексурзии, дрехи, джоби  на плеймейтката, както и годежа му с не.

Христо Сираков направи годеж за чудо и приказ с Биляна, но след като стана ясно, че тя му слага рога, той заяви, че не е имал намерение да се венчае за нея и всичко е било просто майтап. Връзката на Биляна Евгениева с Благой Георгиев й костваше не само брачната халка с Христо Сираков. Футболистът също плати висока цена за забежката си с нея. Съпругата му Христина окончателно го напусна след като разбра, че той й изневерява.

Христо Сираков

Христо Сираков изгоря с 200 бона

Приятели на Христо Сираков разкриха, че още първата седмица от връзката му с плеймейтката му излязла 50 000 лева. Толкова струвала романтичната им почивка до Рим и подаръците, с които Биляна Евгениева се върна от там. Фаталната красавица си купи няколко дизайнерски тоалета, два от които облече на годежа си с Христо Сираков.

След годежа им последваха още няколко романтични екскурзии до Истанбул, Катар и Тайланд. Христо Сираков е успял да си възстанови част от похарченото за Биляна Евгениева. След раздялата им той успял да си прибере обратно годежния пръстен, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар