Мариан Вълев-Куката влиза във ВИП Брадър

Мариан Вълев-Куката влиза във ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote
Мариан Вълев-Куката е получил предложение за 120 бона

„Уикенд” разгласи, че Мариан Вълев-Куката ще е сред съквартирантите в новия сезон на ВИП Брадър. От 19-и септември хитовата продукция се завръща с пълна сила в родния тв ефир и по всичко личи, че ще е най-гледаното зрелище през есенния екранен сезон – отбелязва изданието. Екипът на мащабното риалити вече е мобилизиран и ударно събира участници.
Водят се преговори с около 50-ина популярни лица. На този етап всички участници са под въпрос, провеждат се предварителни разговори. Впоследствие звездите ще минат през ново сито.
„При нас ще е Мариан Вълев-Куката, по Би Ти Ви ще е скуката” – шегуват се от екипа на риалитито, имайки предвид, че в конкурентната телевизия по това време ще тече „Гласът на България”.

Мариан Вълев-Куката

Мариан Вълев-Куката се договорил за солиден хонорар във ВИП Брадър

Най-големият коз сред участниците действително ще е Мариан Вълев-Куката. Актьорът почти е дал съгласието си да влезе в шоуто, поблазнен от апетитния хонорар от 120 хил. лв. На всички останали участници са предлагани далеч по-символични възнаграждения в рамките на 50-80 бона.
Декорът на ВИП Брадър тази година щял да е повлиян от социалистическия реализъм. Мотото на риалитито „Завръщане в миналото” намеква, че съквартирантите на Мариан Вълев-Куката ще живеят в доста аскетична среда – без луксозни мебели и басейн.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар