Любовницата на Братя Галеви е арестувана, пише HotArena.net. Силвия Фулева, която е близка до небезизвестната моделка Моника Валериева, е била привикана на разпит в ДАНС и след 4-часов разпит – задържана!

А причината е повече от скандална! silviaМомичето е част от приятелския кръг на местните мутри на Братя Галеви, писа „Уикенд“. Твърди се, че преди години уменията й в кревата са били изпробвани и лично от двамата мафиоти.

Предстои да й бъде повдигнато обвинение.

Срещу манекенката е имало 3-месечна разработка в рамките на която тя е следена, а всичките й разговори записвани. По този начин лъснала цялата й престъпна дейност. Миската бръмчалка освен че сама е вдигала крака срещу пари, вербувала и свои колежки да правят същото. Съответно им взимала и 50% от заработеното, което си е чисто сводничество. 1 час с***с струвал 300 лева, а 1000 лева са плътските удоволствия за цяла нощ, припомня ХотАрена. „Уикенд” научи, че задържането на ВИП сводничката е предшествано от друг арест, станал седмица по-рано. Тогава полицията са закопчали лице, което е известно в криминалните среди с името Аксел. Въпросният е 23-годишен бабаит от Бобов дол, на който ролята му е била да намира нова свежа плът. Контингентът на Аксел са били непълнолетни момичета между 14 и 16-годишни. Между двата ареста имало пряка връзка. Въпросният Аксел е свързан със закопчаната от ДАНС известна манекенка, разкриват източниците ни.

Моделката е поредната популярна българка, която попадна в полезрението на специалните служби за сводническа дейност.

На 18 април миналата година при акция на вече разформированата служба ГДБОП за 24 часа беше арестувани носителката на титлата „Мис България” Галена Димова. Преди да се пристъпи към арестът, Галена е била разследвана от антимафиотите цели 8 месеца. Галена Димова цъфна в полицейска разработка още в края на август 2012 г. За красавицата бе получена оперативна информация, че се занимава със сводничество, а самата тя също проституирала.

През ноември миналата година спецполицаи сгащиха и още една миска сводничка.

Става въпрос за 23-годишната Ралица Любенова от модна агенция „FH1”. Заедно с нея в ареста попадна шефът й Росен Чолов-Чолата, и шофьора Пламен Кирилов. Според спецпрокуратурата тримата са участвали в група, която предлагала момичета за с**с. Хубавиците са обслужвали богаташи не само у нас, но и в чужбина. Те често пътували до Косово, Италия и Турция, където някои от клиентите били готови да заплатят 4000 евро за ден с моделка. Тарифата у нас била сравнително по-ниска - около 400 евро. Някои от клиентите обаче били щедри и оставяли бакшиши. Парите се делели петдесет на петдесет - половината за агенцията, а другата половина - за красавицата. Много непълнолетни момичета напирали да стават модели. Част от тях дори ходели в офиса на агенцията с родителите си. Ралица Любенова ги посрещала и им правели снимки. Малко по-късно убеждавала момичетата да почнат да предлагат и с**суслуги, тъй като големите пари били там, а не в ревютата. Моделките обслужвали клиентите доброволно и не е имало принуда и заплахи.

Тарифите на ВИП бръмчалките

Проверка на „Уикенд” сред столичните бизнес и криминални среди показа, че за голяма част от известните българки има пикантно и много конкретно инфо за това колко взимат от странични дейност. Биляна Йотовска например не си мърдала краката за по-малко от 800 евро на час. Семейството на „Мис дупе” може да изкара и някое денонощие без нея. Цената на липсата й у дома обаче коствало по 3500 евро на желаещите да я получат за 24 часа. Юлия Юревич получава приятна сума покрай блясъка на короната си от „Мис България 2005”. Блондинката взимала, с благородното съдействие на Албена Петрова, по 3200 на час и 10 000 евро за едно денонощие гастрол в Италия. Набедената за глуповата Златка Димитрова показвала специфични умения за по 600 евро на час и 3000 евро за денонощие. Позабравената Снежина Вълкова била доста по-претенциозна. Тя иска по 1000 евро на час и 4000 евро на денонощие.

Една от най-впечатляващите ни короновани красавици – Наталия Гуркова, печели добре и сама.

Госпожата има заможен съпруг, но тя допълва печалбата му от диаманти с прилични суми. За да наемеш впечатляващата брюнетка, трябва да си готов да изкараш 4000 евро на час и рекордните 15 000 евро за цяло денонощие. Великолепно е положението и при Гергана Кочанова. Носителката на „Мис България Вселена” взима по 3000 евро на час, но пък за денонощие работа печели по цели 10 000 евро. Славена Вътова, която сама по някога се набутва в скандали, за да се пише за нея, също е отличничка. За час прибирала по 4000 евро, ако я натиснат да работи цели 24 часа, гушкала по 12 000 евро.