Деси Банова с ужасяваща прогноза за предстоящи градушки и потоп!

Деси Банова и Юлиян Попов предвещаха нови наводнения и катаклизми
0
5/5 - (1 vote)

Деси Банова и Юлиян Попов начертаха наистина плашеща прогноза за страната ни!

Градушки, наводнения, ниски и екстремално високи температури не са само епизоди на филм за апокалипсиса. Това е реалната прогноза, която очаквано ще се изсипе над територията на Европа и света. В тази картина България не остава извън, а също е сред засегнатите страни. Това разкриха синоптичката Деси Банова и екс министъра но околната среда Юлиян Попов.

Пред зрителите на сутрешния блок на „Здравей, България” по Нова телевизия специалистите очертаха доста страховита картина. Деси Банова и Попов визират не само глобалното затопляне, ами и човешката дейност, която принуждава планетата да реагира с адекватни мерки. Есктремалните реакции на земята са провокирани от това, че тя се „защитава” чрез наводненията, редуването на високи и ниски температури, без плавен преход между сезоните и най-вече с еднакво високи градуси и за пролетта, и през лятото.

Деси Банова
Деси Банова и Юлиян Попов предвещаха нови наводнения и катаклизми

И Деси Банова, и Юлиян Попов са на мнение, че България е разположена на географски пояс, където тепърва се очакват огромни катаклизми. Това, което се случва в нашата страна е предизвестие на нещо наистина застрашително. Донякъде ние може да избегнем отрицателното влияние на природата, но това зависи от човешката дейност. Ако я рушим и продължим да „режем клона, на който седим” неблагоприятните промени ще станат факт, а няма да бъдат избегнати.

Ако продължим да увеличаваме и парниковите газове и да не щадим планетата, най-вероятно само за половин век температурите неимоверно много ще се повишат и това ще предизвика огромни континентални аномалии, заявиха Деси Банова и Попов.

Бившият министър на околната среда добави, че градушките не са инцидент у нас, а са познати още от миналото ни. Европа, включително и България ще бъдат подложени на екстремални промени, ако не пощадим природата и не ограничим вредната си човешка дейност върху нея. Деси Банова бе напълно категорична, че това е точно така.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.