Грандиозната сватба на Новак Джокович взриви света! (СНИМКИ)

0
3.6/5 - (5 votes)

Сватбата на Новак Джокович се превръща в събитие №1 за медиите!

Супербаровският курорт Свети Стефан в Черна гора е под мощна обсада. Причината е сватбата на века. В него ще се бракосъчетаят победителят от Уимбълдън Новак Джокович и любимата му Йелена Ристич. Сръбският тенисист е наел да охранява събитието собствената си охрана, както и силите на реда. Двамата ще встъпят в брачен съюз на специална церемония насред плажа Краличина.

Новак Джокович
Сватбата на Новак Джокович се превръща в събитие №1

През първия ден на уикенда звездното семейство ще извърши и църковен брак. През изминалата вечер победителят на тенис турнира пристигна на мястото за сватбената церемония с частния си самолет, заедно със своята годеница.Преди това специални полицейски части са окупирали морското крайбрежие. Наети са и няколко антимафиоти, които ще следят и бдят над звездната двойка, преди и по време на церемонията.

Тенис легендата Новак Джокович е поискал от персонала на комплекса да спазва пълна дискретност и да не дава никаква информация за хода на протичане на бракосъчетанието, както и за гостите. Ритуалът ще се извърши в комплекса „Аман”.

Охраната на сватбата е направо плашеща
Охраната на сватбата е направо плашеща
Тук ще се състои сватбеното тържество
Тук ще се състои сватбеното тържество

Семейството, което притежава атракциона също е сред гостите на звездното събитие. В курорта Свети Стефан право да влизат имат само автомобили, които имат специална покана за светското събитие на века. Насред всеки три-четири метра ще се разполагат личните гардове на тенисиста Новак Джокович, както и полицаи. Гостите на сватбеното тържество трябва да пристигнат точно в 21 часа местно или в 22 часа тукашно време.

Гостите пристигат при засилени мерки за сигурност
Гостите пристигат при засилени мерки за сигурност

Тържеството ще се проведе в ресторант „Агора”, като гостите ще бъдат веселени от известни сръбски певци и оркестър. Музикантите и певците ще свирят и ги забавляват до 2 след полунощ. Всички гости от страна на младоженци са дошли и са се настанили в хотелската част на комплекса. Сватбата на Новак Джокович обещава да се превърне в събитие номер едно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.