Трагедия на световното: Момиче се обеси след позора на Бразилия!

0
3/5 - (2 votes)

Загубата на Бразилия на световното доведе до смъртта на младото момиче!

Ужасна трагедия сполетя градчето Бхараул в Непал. Мачът, с който Германия буквално размаза непобедимия досега отбор на Бразилия донесе още едно нещастие. 15-годишна ученичка се самоуби след позорната загуба от седем на едно на бразилците.

Момичето гледало мача заедно със свои приятели. Тя подкрепяла Бразилия и бразилския отбор, но след като тима бил сразен от германските футболисти те започнали да й се присмиват и момичето си тръгнало съм своя дом. Но в него вместо спокойствие тя намерила още съкрушителни подигравки. След като се прибрала, не стига разочарованието й, ученичката попаднала на подигравка и от страна собствените си роднини.

Бразилия
Загубата на Бразилия доведе до истинско нещастие

Нейната родна сестра също започнало да я поднася, че любимия й бразилски отбор е постигнал нечувана загуба и че бразилците не са били велики толкова, колкото се смята досега. Към зверската атака се присъединила и майка й. Родителката също подкрепила едната си дъщеря и заявила, че Бразилия и бразилците са слабаци и страшно са се изложили на собствения си терен. Тя била безпощадна към загубата на бразилския футболен отбор и заедно с дъщеря си хвалели непрекъснато уменията на германците.

Атаките срещу момичето от страна на роднините й продължили доста дълго време. То останало само и защитавало не само позицията си, но и любимите играчи и държава Бразилия. В един момент обаче психиката на тийнейджърката не издържала и тя се шмугнала в стаята си. Вбесеното до краен предел момиче, в състояние на ярост надянало само примката на врата си.

След като разбили вратата и видели ужаса, роднините й извикали полиция и лекари, които само установили часа на смъртта на младата девойка. И всичко това само заради загубата на Бразилия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.