И звездите пострадаха от градушката в София

Калин Вельов е сред пострадалите от градушката в София
0
5/5 - (1 vote)

Градушката в София повреди колите на цял куп родни знаменитости

И звездите пострадаха от градушката в София. Невижданото природно бедствие изпотроши цял куп автомобили, сред които и тези на някои родни знаменитости. Най-потърпевш от стихията се оказа Димитър Цонев, който е останал без задно стъкло и с вдлъбнатини по тавана на личната си кола. По време на бурята, журналистът е бил в сградата на БНТ.

Калин Вельов е сред пострадалите от градушката в София
Калин Вельов е сред пострадалите от градушката в София

Перкусионистът Калин Вельов също не се е разминал без щети заради градушката в София. Предният прозорец на микробуса му е с огромни пукнатини по него, а целият капак на лекия му автомобил е на дупки. „Някой да го беше удрял с бухалки, нямаше да изглежда така“, втрещен е музикантът от силата на природното бедствие. Ирина Флорин е извадила малко повече късмет и се е отървала почти без сериозни щети. Единственото поражение по колата й са вдлъбнатините по покрива и капака й, споделя самата певица.

Ангел Заберски-син също се е разминал само с вдлъбнатини по колата си. По времето на градушката той тъкмо се прибирал към дома си в Банкя. Заберски разказва, че до последно не е разбрал, че силните удари по капака на автомобила му не са от силния дъжд. Пианистът споделя, че градушката е продължила само 10-15 секунди, но е звучала сякаш някой го замеря с камъни.

„Не знаех какво се случва докато не спрях“, разказва преживяването си Заберски, предават от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.