Нина Добрев сложи в малкия си джоб българските псевдо красавици, изгърбени от силикон!

Нина Добрев превзе и Града на любовта. Цял Париж е в краката на нашумялата актриса с български корен. Нина Добрев се появи в столицата на Франция по повод седмицата на световната мода. Актрисата Нина Добрев обра лаврите и хвалебствията на всички френски списания и парижка преса. Двете поредни вечери нашумялата звезда се появи с различни рокли на уникалните дизайнери.

[caption id="attachment_415762" align="alignright" width="154"]Нина Добрев Нина Добрев - уникална, както винаги[/caption]

Първата беше в бляскава рокля на Версаче. Дрехата беше съчетание на неумиращите цветове – червено и черно. Героинята от „Дневниците на вампира” обра точките и втората вечер. Тогава звездната актриса бе облечена в супер къса рокля на Коко Шанел.

Отгоре Нина Добрев си беше сложила дълго сако, което закриваше късата рокля, в тъмносин цвят. Дори и най-прецизните модни корифеи останаха захласнати и очаровани от стила на обличане на младата чаровница. Модните списания буквално изригнаха от хвалебствия за стила на обличане на Нина Добрев.

Модните търсачи на сензация обявиха, че все едно Нина Добрев е родена в Париж и тя задължително още сега трябва да се качи на модния подиум и да дефилира тържествено и победоносно. Те боготворяха стила и елегантността на младото дарование .

25-годишната красавица е известна със своя стил и елегантност. Прелестната и талантлива актриса доказа обаче, че не само умее да се облича стилно, но и че има прекрасно сърце.

Нина Добрев бе една от първите, които подкрепиха благотворителна акция за подкрепа на пострадалите от разрушителните наводнения във Варна и Добрич.

[caption id="attachment_415763" align="aligncenter" width="214"]Родните силиконки пасти да ядат пред красотата на Нина Добрев! Родните силиконки пасти да ядат пред красотата на Нина Добрев![/caption] [caption id="attachment_415764" align="aligncenter" width="199"]Очарователна и пленителна Очарователна и пленителна[/caption] [caption id="attachment_415765" align="aligncenter" width="166"]За тези крака хиляди жени биха убили! За тези крака хиляди жени биха убили![/caption]

Една от най-успелите българки зад океана не остана безучастна към трагедията , а дари петцифрена сума за пострадалите ни сънародници.