Николай Бареков: Има заговор срещу мен! Преглеждания: 7910

2
5/5 - (1 vote)

Николай Бареков счита, че срещу него има заговор от трите най-големи партии

Николай Бареков е категоричен, че днес ще влезе в парламента, тъй като желае да му бъде дадена думата и да направи изявление от парламентарната трибуна.

Лидерът на „България без цензура“ сподели, че е изпратил писмо до Михаил Миков, в което настоява да му бъде предоставена възможност да говори днес в парламента. Николай Бареков заяви, че иска да говори, тъй като ще бъдат дискутирани важни финансови въпроси, в т.ч. финансови дефицити, които са чисто европейски въпроси.

Николай Бареков
Николай Бареков е убеден, че има заговор срещу него

Евродепутатът заяви, че е получил отказ от Михаил Миков, тъй като ГЕРБ, БСП и ДПС се страхуват от това, което той ще каже. Николай Бареков каза, че срещу него има заговор от тези три партии. Той разкри, че причината, според която Михаил Миков отказва да му даде думата е, че ако той се качи на парламентарната трибуна, депутатите от ГЕРБ ще напуснат пленарната зала и кворумът ще бъде провален.

Според Михаил Миков, Николай Бареков има право на изказване в парламента веднъж на половин година и то само, когато Пламен Орешарски обсъжда финансови въпроси.

Николай Бареков се закани, че ако не бъде допуснат за изявление, ще сезира ЕП за нарушаване на правата му на евродепутат в парламента.

Той допълни, че следващата седмица му предстои изказване в ЕП относно назначаването на Жан – Клод Юнкер за председател на ЕК, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Emile Bogdanov казва

    Прост! Прост и нахален селяндур!

  2. Krasimir Vacev казва

    Prav e bat Boiko-kaput

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.