Тези снимки на Кейт Мидълтън предизвикаха истински фурор в Англия, британците в еуфория!

Снимки на Кейт Мидълтън предизвикаха фурор в Англия. На тях обаче херцогинята на Кеймбридж не е сама, нито с принц Уилям, а с най-големия сладур на монархията - малкото бебе Джордж.

Няма как най-малкият наследник на кралската корона на Великобритания да не остане незабелязан и от най-невръстната си възраст. Малкият принц Джордж вече направи първото си зашеметяващо фото на кориците на известното списание Vanity Fair. Кралският наследник разбира се не е сам, той позира с прекрасните си родители – принц Уилям и Кейт Мидълтън.

[caption id="attachment_415752" align="alignright" width="300"]Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е на път да стане същата любимка на Англия, каквато беше покойната принцеса Даяна[/caption]

Херцозите на Кеймбридж са заснети лъчезарно усмихнати до своя първороден син. Третият наследник на короната е щракнат на първото си посещение заедно с родителите си в Австралия и Нова Зеландия. Първородният син на кралското семейство се пръкна на бял свят на 22 юли. На тази дата малкият наследник на трона ще стане на годинка.

Приближени до кралската фамилия твърдят, че младото семейство прави опити за второ дете, братче или сестриче на принц Джордж. Клюката се разнася, тъй като до стаята на малкия кралски наследник е ремонтирана и готова още една стая за новородено. Кейт Мидълтън и съпругът й принц Уилям планират още това лято да започнат с опитите си за втори наследник.

[caption id="attachment_415753" align="aligncenter" width="300"]Снимките на Кейт, Уилям и бебе Джордж побъркаха британците Снимките на Кейт, Уилям и бебе Джордж побъркаха британците[/caption] [caption id="attachment_415754" align="aligncenter" width="224"]Кралското семейство предизвика поредния фурор в монархията Кралското семейство предизвика поредния фурор в монархията[/caption]

Младата кралска двойка обаче желае малкият принц да получи напълно нормално възпитание. Затова Кейт Мидълтън и Уилям го срещат с деца на неговата възраст. Според близки до известното семейство принц Джордж се държал напълно подобаващо и възпитано, но в къщи проявявал бебешкия си нрав. Той се отпускал и плачел, недоволствал и често събуждал с рев своите родители.