Истинско чудо: Вижте къде се появи самият Бог! (СНИМКИ)

1
4.5/5 - (2 votes)

Бог се появи като същинско чудо на най-неочакваното място!

Шокиращо послание получил готвач директно от небесата. Изуменият майстор на кухнята видял изписано името на Бог не къде да е, а в един зеленчук, който срязал на две, за да го сготви. При приготвяне на ястието със син домат или както е по-известен патладжана се изписали буквите, които след като ги прочел оприличил на Бог. Посланието останало сякаш закодирано там, където се и появило. Сащисаният майстор не повярвал на очите си.

Бог
Бог се е явявал неведнъж на хора от целия свят

Той бил от щата Луизиана в Америка и божията промисъл, изписана на зеленчука му се появила в началото на тази седмица.Готвачът работил в ресторант с името „Джино” в един от градовете на щата. Той бил един от собствениците на заведението. Шокираният мъж извикал и своя съдружник. Той също видя с очите си посланието от горе. По-късно изуменият ресторантьор споделил, че може хиляди и милиони патладжани да се разрежат, но подобно чудо се вижда един път на милион пъти.

След тази случка готвачът е на мнение, че с това послание Господ му показва, че наистина съществува. Другото значение за майстора на лъжицата е, че само на Него човек трябва да се уповава в земното си съществуване и само на Господ може да се надява и вярва. Това е дълбокият смисъл на изписаните думи и то не къде да е, а на тъмносиния зеленчук.

Ето го патладжанът, който изуми готвача с надписа на Бог
Ето го патладжанът, който изуми готвача с надписа на Бог

Според партньора му Бог настина е с хората и това е един от невероятните начини, с които той показва и доказва, че го има и бди над нас, неговите чада. Двамата партньори са сигурни, че Бог се е явил по този нетрадиционен начин, за да укрепи вярата им в неговото съществуване, както и да донесе мир и любов в живота им.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Borisova казва

    Това е стара история от преди повече от 30 години. На времето в списание „Паралели“ имаше същия разказ, но героят-готвач беше арабин. А на срязания патладжан беше изписан някакъв йероглиф, който на арабски означавал „Бог“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.