Наследничката на Гълъбин Боевски катастрофира

Сара - дъщерята на Гълъбин Боевски
0
5/5 - (1 vote)

Сара, дъщерята на Гълъбин Боевски, е катастрофирала в самия център на София

Дъщерята на Гълъбин Боевски е катастрофирала в центъра на София. Инцидентът се е случил късно снощи, около 23 часа, в подлеза на булевард България. Сара, 17-годишната наследничка на щангиста, не е пострадала сериозно. Пристигналият на мястото медицински екип я е прегледал веднага и й е оказал първа помощ за леките наранявания.

Сара - дъщерята на Гълъбин Боевски
Сара – дъщерята на Гълъбин Боевски

За щастие, не се е наложило транспортирането й в болница. Очевидци на пътния инцидент издават, че дъщерята на Гълъбин Боевски не е шофирала катастрофиралия автомобил, а само е била пътничка в него. Все още обаче липсва информация за състоянието на останалите участници в катастрофата както и какво е довело до нея.

Припомняме ви, че името на Сара попадна за пръв път в епицентъра на медийното внимание преди три години, когато баща й – Гълъбин Боевски, беше арестуван на летището в Сао Пауло, Бразилия, заради трафик на кокаин. Тогава малкото момиче пътуваше заедно с него.

През 2012 година пък стана ясно, че Сара е изпаднала в тежко състояние след като се е предозирала с вещества за отслабване преди участието си в турнир по тенис, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.