Вижте как Борис Солтарийски поиска ръката на Аделина!

Вижте как Борис Солтарийски поиска ръката на Аделина!
4 (80%) 4 votes

Ето къде и как Борис Солтарийски предложи на Аделина!

Беквокалистът от „Шоуто на Слави” Борис Солтарийски не го очакват самотни ергенски дни и нощи. Певецът ще се врече във вярност на избраницата си, 25-годишната Аделина Димитрова. Красивата брюнетка нашумя от участията си в едно от изданията на Дългия „Умна и красива”. Тя не успя да грабне голямата награда, но нескритата симпатия между нея и Слави Трифонов не остана незабелязана.

Веднага след като приключи формата, гологлавият водещ я назначи на работа, за да му води и ръководи гостите в предаването. Според близки до средите на шоуто оттам е тръгнала свалката на чаровната Аделина с Борис Солтарийски. Двамата отпътували наскоро на романтична ваканция в столицата на Великобритания и там, сред красотата на древния Лондон Борис романтично подарил пръстен на Аделина и я помолил да му стане съпруга. Красавицата не само приела, но след като се прибрали, наляво и надясно се хвалила с годежното бижу на ръката си.

Борис Солтарийски

Борис Солтарийски избра да предложи на Аделина зад граница

Тази вест доста разстроило Слави Трифонов. Според мълвата между Аделина и Слави пламнала любовна искра още по време на шоуто. След това двамата не скриваха симпатиите си един към друг. Но официалната версия за намусеното лице на гологлавият водещ е, че той не обичал свалки на работното място.

Негласна надпревара в любовната сфера тече между Борис Солтарийски и работодателя му Слави.

Не е тайна, че преди няколко години Дългия отмъкна под носа любимата на Борис Солтарийски-танцьорката Мартина. Беквокалистът на Ку-ку бенд дълго ближеше раните си. След това клюката тръгна, че между Борис Солтарийски и младата своенравна босненка Цветелина Грахич се заражда тръпка.

Истината така или иначе не се разкри. Сега обаче Борис Солтарийски решил твърдо да изпревари шефа си и дори здравата се потрудил, защото ще става и татко, освен съпруг. Това ще е първата рожба и на двамата, а още тази година Борис и Аделина ще се врекат в свещен брачен съюз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар