Милко Калайджиев не се сдържа: Жестоко обиди Преслава!

Милко Калайджиев не се сдържа: Жестоко обиди Преслава!
5 (100%) 1 vote

Милко Калайджиев жестоко обиди Преслава!

Поп фолк гуруто Милко Калайджиев сериозно се тревожи за своето сценично „дете” Преслава. Откривателят на фолк фуриите, сред които и добричлийката е смутен от нейната визия. Мустакатия сценичен баща е категоричен, че в този вид певицата никак не изглежда добре.

Видът й е по-скоро плашещ, защото изпълнителката на „Водка с утеха” Преслава е станала живи мощи. В предишният си вид на пухкавелка е била страшна сладурана и в кръчмата на певеца в Свиленград гърците доста са „плакнели очи” по красавицата.

Преслава

Цапнатият Милко Калайджиев добре насоли Преслава

Личната драма, която е сполетява и слуховете около раздялата й с пернишкия милионер Малката Бирма или наистина някакво заболяване драстично са й стопили килограмите, Милко Калайджиев не знае. Но певецът е страшно разтревожен за една от своите любимки. Защото изпълнителката на „Пайнер” не е това, което беше и няма помен от онова добре изглеждащо момиче, което пееше на сцената. Днес от Преслава са останали само кокали и една страховита, изцъклена физиономия, недоумява защо е така любимецът на народа.

Милко Калайджиев не е сигурен дали изобщо Преслава дали слага нещо в устата си. Според мустакатият певец тя или не се храни изобщо, или сериозно трябва да обърне внимание на здравето си. Може би и сред причината е гоненето на пари, към които всички певици са се втурнали, гадае изпълнителят на „Къде си, батко?”. Фолк легендата си спомня времето, когато за няколко изпяти песни вечерта в неговата кръчма им е давал на певиците по двайсетачка, включително и на Преслава.

Днес обаче известните чалгаджийки като Преслава например, само за едно участие получават хонорари между шест-седем, че и нагоре хилядарки. Комерсиалността в професията доста тревожи певецът, който не разчита само на пеенето за своите доходи, а винаги е казвал, че изкарва парите си най-вече с къртовски селскостопански труд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар