Тончо Русев: Натоварвам се само като чуя за Лили Иванова

Тончо Русев: Натоварвам се само като чуя за Лили Иванова
5 (100%) 1 vote

Тончо Русев е категоричен, че славата не понася добре на примата

Тончо Русев за пореден път захапа Лили Иванова. В интервю за вестник „Галерия“ големият композитор не пропусна да коментира влошените си отношения с примата на родната естрада, заявявайки, че всичко, свързано с името й, го натоварва. Композиторът се оплаква, че след 40 годишно познанство, певицата прекъсва неочаквано отношенията помежду им – факт, добре известен на широката аудитория.

Тончо Русев отново нападна Лили Иванова

Тончо Русев отново нападна Лили Иванова

Според него конфликт помежду им няма, поне не и от негова страна. Но е очевидно че Лили Иванова не уважава никой около себе си, в това число и него, въпреки, че той е автор на едни от най-големите й хитове. Точно заради липсата на каквото и да е уважение от страна на певицата, самият той й е обиден. Тончо Русев коментира още, че въпреки различията в характерите им няма да предприема мерки да забрани на Лили да изпълнява песните му.

Защото въпреки надменното си поведение, Лили Иванова е коректна към него и си плаща за всяко изпълнение на негова песен. Припомняме ви, че именно песните, чийто автор е Тончо Русев, превърнаха Лили Иванова в звезда. Сред тях са обичаните „Ти сън ли си“ и „Не всичко е пари, приятелю“, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар