Появи се скандално видео с Анджелина Джоли

Скандално видео с Анджелина Джоли взриви нета. Кадрите с участието на холивудската актриса са заснети през 1999 година в апартамента й. Видеото беше разпространено от  The National Enquirer.

Анджелина Джоли е била заснета от нейния дилър по онова време Франклин Мейер. Той разказва, че звездата го извикала в дома си.

Тя го помолила да й донесе опиати. Малко преди да се отбие в дома на Анджелина Джоли, Франлин си купил камера. Влизайки в апартамента на звездата, той решил да изпробва камерата си и заснема Анджелина Джоли.

[caption id="attachment_415668" align="alignright" width="300"] Анджелина Джоли Анджелина Джоли лъсна в скандално видео[/caption]

От видеото става ясно, че актрисата е в депресия. Видимо изнервена тя обикаля из дома си. Подът е засипан с купища боклук. Франклин разказва, че е заснел Анджелина Джоли, докато разговаря с баща си по телефона. Тема на разговор е покойната й майка. От видео записа не става ясно с кого говори звездата.

Дилърът на Анджелина Джоли разкри, че тя го търсела обикновено 2-3 пъти седмично и си купувала от него забранени вещества на стойност около 100 долара. Актрисата дори не се криела от него и се друсала пред очите му.

Франклин разкри, че преди да се яви на важно интервю по повод участието й във филма, с който спечели "Оскар", Анджелина Джоли употребила значително количество опиати, пише ПИК.