Таня Андреева дори не фигурира в официалната програма на семинара

Таня Андреева изобщо не е била лектор на семинара в Поморие, след който лъснаха скандалните й снимки как се пече на плажа докато уж трябва да е на работа. От Агенция ПИК научиха, че името на здравния министър дори не фигурира в програмата на семинара, където уж е била лектор. Нещо повече, Таня Андреева е била част единствено от откриването на форума, когато е казала една-две протоколни фрази и след това се е отдала на почивка.

[caption id="attachment_415662" align="alignright" width="300"]Таня Андреева Таня Андреева[/caption]

На въпросният семинар е бил поканен съпругът на Таня Андреева - уважаваният специалист по УНГ доктор Александър Райнов. Именно покрай него здравната министърка е отишла на престижното събитие. Но като придружител, твърдят запознати.

И след встъпителните си думи е трябвало да си тръгне, а не да остава в хотела и да се възползва от екстрите, предлагани от тузарското място, категорични са запознати със случилото се. Спонсор на проявата е фирмата Alpen Pharma Group. Самият семинар се проведе от четвърти до шести юли и поводът за него беше отбелязването на десетата годишнина от създаването на Българското ринологично дружество.

В него взеха участие водещи специалисти по уши, нос, гърло болести както от страната, така и от целия свят - САЩ, Италия, Румъния, Гърция, Холандия, Германия.