Животът може да бъде хубав и без купони и алкохол

Гласувайте за статията

Когато всичко се обърка, разбираш, че животът не е място за експерименти

Животът - това е семейството Снимка: интернет

Животът – това е семейството
Снимка: интернет

Защо да не мога да живея като останалите хора? Това беше въпросът, който си зададох една вечер, когато се прибрах у дома и нямаше никой. Жена ми и детето ми бяха отишли да живеят при родителите на жена ми. Аз имах, и все още имам сериозни проблеми с алкохола. Преди не съм бил толкова зависим, обаче станах, защото животът ми се промени, но не към по-добро. Сега съм решил да завъртя колелото и да направя една добра промяна, която да ми върне всичко онова, което изгубих.

Най-важното е да спра да пия. Не знам дали ще може съвсем да се откажа от алкохола. За такива случаи не съм чува, или ако е имало, то е било временно. Аз поне за себе си разбрах, че животът не е само веселби и забавления. Може да се живее и по друг, по-хубав начин.

За да намаля поне пиенето, аз взимам капките Алкофитал. Те ми помагат като предизвикват непоносимост към алкохола. И ето че сега значително разредих дните на запои. Ходя на психиатър. Имам и две ходения при АА. Тръгнал съм към по-добро и много се надявам закъдето съм тръгнал – да стигна.

Поне е добре, че жена ми започна да приема моята промяна. И като че ли ми вярва малко повече отпреди.

Цветан от Пловдив

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар