Бомба: Андреа не иска да повярва на решението на Кобрата!

Бомба: Андреа не иска да повярва на решението на Кобрата!
5 (100%) 1 vote

Андреа не иска да повярва на решението на Кубрат, но й се наложи!

Въздържание във всичко показвал Кубрат Пулев, което за Андреа е голям ужас. Кобрата здравата се готвел за предстоящата велика среща със световния шампион по бокс Владимир Кличко. Нескончаеми тренировки, суров режим на хранене и въздържание от всякакви креватни гимнастики с Андреа. Това бил билетът, който ще гарантира на европейския ни шампион Кубрат Пулев евентуалната му победа над украинеца.

Преди обаче да се изправи на ринга срещу супер шампиона Владимир Кличко, Кобрата трябва да преодолее още един противник. И то съвсем скоро. Това е боксьора Тони Томпсън. Мачът срещу двамата титани ще се състои на 24-ти август. След като го победи, пътят на Кубрат Пулев към срещата с Кличко и евентуалната му бъдеща световна титла по бокс ще е открита. Затова Кобрата влагал неимоверни усилия и тренировки с една-единствена заветна и мечтана цел – да победи. И по тази причина Кобрата категорично отказал на половинката си поп фолк певицата Андреа да се гушкат, докато не му мине мачът.

Андреа

На Андреа хич не й хареса решението на Кобрата, но уви

Русокото изкушение Андреа хич не било доволно от решението на половинката си, въпреки че отлично знаела, че Кобрата е перфекционист във всяко едно отношение и няма и на йота да мръдне от казаното. Затова не й останало нищо друго, освен да нацупи устни и да се врътне ядосано. Но след малко отново да изтича при любимия си със смирено наведена глава, защото знаела, че боксьорът е прав и бъдещата победа ще е повратен момент и в отношенията им.

Кубрат Пулев и Андреа са заедно повече от седем години. Мускулестият мъж се е зарекъл, че щом тръшне Кличко и се накичи със световната титла, моментално ще се ожени за Андреа. След което възнамерява и да стане и татко. Но дотогава звездната двойка ги очакват търпение и много, много тренировки, без креватни изкушения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар