Градушка помля София и уби човек (Снимки)

Градушка помля София и уби човек (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Градушка с размер на орех удари столицата, хората разказват, че е било като Апокалипсис

Градушка помля София буквално преди минути. Невиждана буря се разрази в столицата малко след 17 часа и отмина също толкова бързо, колкото и започна. Град с размерите на орех удари София и изпотроши цял куп коли и прозорци. Много хора се оплакват, че невижданата градушка е изпочупила стъклата както на личните им автомобили, така и на домовете им.

Градушка удари София

Градушка удари София

В столичния квартал „Люлин“ е била напълно покрита от топчета градушка и е изглеждащо сякаш току що е навалял сняг. Заради силната градушка има счупено стъкло на трамвай, пътува по линия 12 на булевард „Черни връх“, съобщават от „24 часа“. Движението на автомобилите по булевард „Сливница“, както и по останалите централни булеварди, е било блокирано от бурята.

Колите на градския транспорт се движат с много намалена скорост, за да се избегнат произшествия. В Столична община вече има няколко сигнала за сучпени от градушката прозорци и витрини, а също и за паднали дървета. Странното е, че към момента от Гражданка защита отказват да отговорят на запитванията, свързани с градушката, ударила София.

Един човек е загинал след като бурята е съборила дърво върху него в Борисовата градина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар