Емануела с разтърсваща изповед

Гласувайте за статията

Емануела с разтърсваща изповед в ефира на Нова тв

Емануела разкри интересни и несподеляни факти от своя живот. В ефира на Нова тв тя сподели, че единственият мъж, който е обичала истински и продължава да обича, това е нейният син. Изпълнителката от „Ара мюзик“ сподели, че е много ревнива майка и това е причината синът й Христо да има тайни от нея.

Наследникът на Емануела вече е на 14 години и като всеки тийнейджър има своите тайни. Фолкаджийката каза, че я вълнуват приятелствата на сина й с момичетата на неговата възраст. Въпреки, че прави разлика между майчината обич и обичта към партньора, Емануела е убедена, че никога няма да срещне мъж, който да обича повече от сина си.

Емануела

Емануела разкри, че синът й единственият мъж, който обича

Тя сподели, че е обикнала Христо още от мига, в който го видяла на видеозона. Въпреки, че когато е забременяла, Емануела е била непълнолетна, нито за миг не се е замислила дали да направи аборт.

Изпълнителката разкри, че не си спомня с добро за бащата на Христо. Това се отнася и за сина й, разкри самата Емануела. Тя сподели, че единствената причина, поради която искала да свърже живота си с неговия, бил страхът, че ще живее като самотна майка, пише ПИК.
В момента красавицата има връзка с наркобоса Росен Стъкларя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар