Див екшън на плаж край Черноморец, плажуващите са потресени (ФОТО)

Див екшън на плаж край Черноморец, плажуващите са потресени (ФОТО)
5 (100%) 2 votes

Плажуващите край Черноморец не намират думи да опишат ужаса

Страшен екшън се разигра на плажа в залива Вромос край Черноморец.

Плажуващите са потресени и не намират думи, с които да изразят възмущението си.
Едно от плажуващите дечица на плажа край Черноморец оцеляло като по чудо, след като в последния момент се отдръпнало, за да не го прегази автомобил.

Очевидци разказват, че двойка подкарала автомобила си черен „Мерцедес” насред плажа и едва не сгазили едно от децата, които си играели на пясъка.
За щастие хлапето успяло да се отдръпне в последния момент и така се спасило от най-лошото.

Плажуващите край Черноморец не намират думи да опишат преживения  ужас

Плажуващите край Черноморец не намират думи да опишат преживения ужас

Под гумите на баровците, позволили си да се разхождат с мръсна газ из плажа в залива Вромос край Черноморец обаче се озовали играчките на детето.
Разтърсващата информация бе съобщена от очевидци в рубриката „Моята новина” по Нова тв.

Плажуващите не намират думи, с които да опишат наглото поведение на двойката, чиито автомобил е с хасковски регистрационен номер.
Хората разказват, че идвайки на плажа, двойката първо се огледала „от баира”, след което завили рязко надясно и потеглили с мръсна газ точно към мястото, където играели дечицата.
Колата спряла само на метър от едно от децата и на близо два метра от краката на семейство като преди това минала през разхвърляните по пясъка играчки на децата.

Възмутена жена, чието семейство избрало за лятната си почивка плажа в залива Вромос край Черноморец разказва, че подскочили ведно със семейството, което било до тях.
На всичкото отгоре, двойката имала наглостта да заяви на изплашените плажуващи, че плажът е неохраняем и всеки може да прави, каквото поиска.
След няколко минутно пререкание, двойката изтеглила автомобила си назад.
Хората са възмутени и от друг факт – в същото това време се появили репортери, които вземали интервю от плажуващите. Те ги насочили към скандалната двойка, но репортерите ги подминали с лека ръка, сякаш това, което са извършили е нещо напълно нормално, пише Блиц, позовавайки се на материала на Нова тв.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Див екшън на плаж край Черноморец, плажуващите са потресени (ФОТО)”

  1. abikus

    юли 08. 2014

    не съм учуден.в неделя един наглец с опел фронтера по същия начин се разхождаше и то не един път по плжа на шкорпиловци,а там имаше многогрупи деца.на него обаче му беше много забавно че хората се отдръпват и му правят път да мине.наглия чобанин беше с „Y “ регистрация.иди че разбери от кой катун са го изтървали.помня как преди години един много ама наистина много умен П О Л И Ц А Й обясняваше от телевизиония екран как щели да намалеят престъпленията и мутрите щели да изчезнат с тези регистрациони номера.да ама не.

Добавете коментар