Плажуващите край Черноморец не намират думи да опишат ужаса

Страшен екшън се разигра на плажа в залива Вромос край Черноморец.

Плажуващите са потресени и не намират думи, с които да изразят възмущението си. Едно от плажуващите дечица на плажа край Черноморец оцеляло като по чудо, след като в последния момент се отдръпнало, за да не го прегази автомобил.

Очевидци разказват, че двойка подкарала автомобила си черен „Мерцедес” насред плажа и едва не сгазили едно от децата, които си играели на пясъка. За щастие хлапето успяло да се отдръпне в последния момент и така се спасило от най-лошото.

[caption id="attachment_415497" align="alignright" width="300"]Плажуващите край Черноморец не намират думи да опишат преживения ужас Плажуващите край Черноморец не намират думи да опишат преживения ужас[/caption]

Под гумите на баровците, позволили си да се разхождат с мръсна газ из плажа в залива Вромос край Черноморец обаче се озовали играчките на детето. Разтърсващата информация бе съобщена от очевидци в рубриката „Моята новина” по Нова тв.

Плажуващите не намират думи, с които да опишат наглото поведение на двойката, чиито автомобил е с хасковски регистрационен номер. Хората разказват, че идвайки на плажа, двойката първо се огледала „от баира”, след което завили рязко надясно и потеглили с мръсна газ точно към мястото, където играели дечицата. Колата спряла само на метър от едно от децата и на близо два метра от краката на семейство като преди това минала през разхвърляните по пясъка играчки на децата.

Възмутена жена, чието семейство избрало за лятната си почивка плажа в залива Вромос край Черноморец разказва, че подскочили ведно със семейството, което било до тях. На всичкото отгоре, двойката имала наглостта да заяви на изплашените плажуващи, че плажът е неохраняем и всеки може да прави, каквото поиска. След няколко минутно пререкание, двойката изтеглила автомобила си назад. Хората са възмутени и от друг факт – в същото това време се появили репортери, които вземали интервю от плажуващите. Те ги насочили към скандалната двойка, но репортерите ги подминали с лека ръка, сякаш това, което са извършили е нещо напълно нормално, пише Блиц, позовавайки се на материала на Нова тв.