Лили Иванова се изправя пред Темида

Лили Иванова вероятно ще влезе в съда. Причината за това е известният гадател Александър Чакъров, нашумял като Шериф Ходжа. 58-годишният екстрасенс е известен с това, че е пророкувал бъдещето на много известни личности. Сред тях е и примата на българската естрада - Лили Иванова.

Не веднъж Лили Иванова е търсила помощ от великотърновския гадател. Изпълнителката на "Ветрове" е в прекрасни отношения с ходжата и е готова на всичко, за да му помогне. В момента срещу него има заведено дело от възрастна жена от Петрич.

[caption id="attachment_415494" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова влиза в съда[/caption]

Потърпевшата Мария Груева е на 71 години. Тя твърди, че Александър Чакъров я е измамил с 1000 лева, които и е поискал за развалянето на магията на семейството й. Преди няколко месеца бившата фелдшерка Мария Груева решила да потърси помощ от ходжата, тъй като не се разбирала с децата си. Той й казал, че има направена черна магия и лоша карма, която трябва да изчисти. Гадателят поискал от възрастната жена 1000 лева.

Измамената пенсионерка е завела съдебен иск срещу ходжата, твърдейки че е била измамена.

Адвокатите на Александър Чакъров разчитат на Лили Иванова. Лично ходжата я помолил за помощ. Лили Иванова е готова да свидетелства в негова полза. Вероятно тя ще се яви в съда, за да защити своя приятел, давайки показания в негова полза, научи "ШОУ".