Цялата истина за нахлуването в TV7 (документ)

Цялата истина за нахлуването в TV7 (документ)
3 (60%) 2 votes

TV7 няма бъдеще според Николай Бареков

Излезе наяве цялата истина за нахлуването в TV7 в нощта на 4 юли.

От писмото на Владимир Каменов, който е управител на охранителната фирма „Делта гард“ до синдика Панайот Велков, който е упълномощен да влезе в TV7 става ясна цялата истина, пише pik.bg.
Шефът на охранителната фирма подчертава, че е поискал съдействие от служителите на VI-то Районно управление на полицията, за да бъдат предотвратени сблъсъците (виж писмото).

tv7Преди няколко дни Николай Бареков, който бе изпълнителен директор на TV7 заяви, че медията дължи между 80 и 85 милиона лева на опосумите Иван Христов и Андрей Арнаудов.
По отношение на един от култовите водещи на медията – Мартин Карбовски, Бареков заяви категорично, че е паднал от екран и припомни, че през предишните години винаги е работил през летния сезон, дори и през август.
Тази година обаче е излязъл в отпуск и повече няма да се върне на екран.
Бареков определи Карбовски като „жертва”, на която може да се наложи да върне милион и половина лева.

Съгласно договорите пък дължи на Иван и Андрей близо 85 милиона лева.
Бареков подчерта дебело, че със задна дата на тях дължи пет милиона лева.
Той бе категоричен, че докато е ръководил медията е нямало връзка между TV7 и КТБ (Корпоративна търговска банка).
Той смята, че TV7 е била финансирана от „Алегро Кепитъл” и поясни, че първоначално медията е била финансирана от Манджуков и Любомир Павлов.
По отношение на акцията в TV7 Бареков бе повече от категоричен, че кадрите са били фалшифицирани и подчерта, че не е ходил в телевизията, след напускането си.

Макар до неотдавна TV7 да се славеше като стабилна медия, към днешна дата спокойно би могло да се каже, че няма бъдеще, смята Бареков.
Той разкри, че в медията има хора, които взимат заплати по 5-10 хиляди лева и допълни, че това няма как да се случва занапред, тъй като това не са пазарни заплати.
В заключение Бареков посочи, че след напускането му, един от водещите е започнал да получава месечно трудово възнаграждение в размер на 30 хиляди лева, пише вестник „24 часа”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Цялата истина за нахлуването в TV7 (документ)”

  1. Александър Косамарев

    юли 09. 2014

    Хубаво сте го питали, ама защо не сте го питали кой подписа договорите с цитираните? Като ще изнасяте цялата истина, защо не го правите? http://mejdu-redovete.com/%D1%82%D0%BE%D0%B9-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B8-%D1%87%D0%B5-%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BB-%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/

Добавете коментар