Николай Бареков подготвя голям удар срещу Сергей Станишев

Николай Бареков се подготвя да нанесе страшен удар на Сергей Станишев. Лидерът на ББЦ разкри, че възнамерява да сезира председателя на Европейската комисия за корупционните афери и задкулисни игри, в които участва Сергей Станишев.

Николай Бареков коментира пред журналист на ПИК, че днес в 16,00 часа българско време евроейските реформатори и консерватори ще се срещнат с председателя на ЕК - Жан- Клод Юнкер. Младият политик заяви, че ще зададе много важни въпроса на председателя на комисията. Николай Бареков ще попита Юнкер по какъв начин ще се постигне изравняването на стандарта на живот в България, спрямо този в Европа.

[caption id="attachment_415483" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков се подготвя да нанесе голям удар на Сергей Станишев[/caption]

Другият въпрос, който Николай Бареков възнамерява да постави пред Жан - Клод Юнкер, е дали има договорка между ЕНП и ПЕС за предлагането на Сергей Станишев за еврокомисар и издигането на кандидатурата му.

Както вече стана ясно, Мартин Шулц се застъпи за Сергей Станишев и го предложи пред председателя на ЕК за еврокомисар. Юнкер не прие с възторг предложението на Мартин Шулц.

Николай Бареков заяви, че ще попита председателя на ЕК дали желае да се запознае с корупционните схеми, в които Сергей Станишев и други български политици участват. Лидерът на "България без цензура" се закани да разобличи бившият лидер на Столетницата в Брюксел, пише ПИК.