Никол Станкулова и близките й са потресени

Никол Станкулова и близките й са в шок от новината за нея, която неизвестен сайт разпространи. Възмутената красавица сподели, че е попаднала на статия, според информацията в която, тя е мъртва. Потресаващата новина е била публикувана в неизвестен сайт.

Никол Станкулова е възмутена от случилото се. Тя сподели в ефира на Нова тв, че за щастие е попаднала на новината, преди някой от семейството й да я види, което е предотвратило голяма трагедия.

[caption id="attachment_415471" align="alignright" width="300"]Никол Станкулова Никол Станкулова е потресена[/caption]

Бащата на Никол Станкулова заяви, че единственото, което го е спасило от инфаркт, е фактът, че когато научил вестта за смъртта на дъщеря си тя е била до него. Красивата синоптичка е категорична, че ако някой от близките й беше прочел статията преди нея, това би довело до трагедия.

Никол Станкулова отрече и останалите слухове, които се разпространяват за нея в медийното пространство. Тя заяви, че няма връзка с богат сириец, както твърдят някои от жълтите издания.

Звездата на Нова тв заяви, че ще съди авторите на подобни твърдения. Тя допълни, че би било редно във всеки сайт да има форма за контакти и да може да се осъществява обратна връзка с авторите на материалите.

Изказването на Никол Станкулова беше подкрепено от актьора Христо Мутафчиев, който също присъства в студиото. Той заяви, че напоследък и за него излиза доста нелепа информация в медиите, пише ПИК.