Диляна Попова и Катя на психолог, Асен си вее байрака!

Диляна Попова и Катя на психолог, Асен си вее байрака!
5 (100%) 1 vote

Обратът между Диляна Попова и Катерина Горанова е наистина неочакван!

Жената, от която Асен Блатечки ще има дете – Диляна Попова и неговата съпруга, режисьорската Катерина Горанова са се срещнали и са разговаряли. Моделката искала да се види със съпругата на любимия си, от когото чака дете през септември, за да се разберат и да й поиска прошка за стореното.

Според психоложката на манекенката разговорът се състоял, преминал е без скандали и караници и двете жени са се разбрали по цивилизован начин. За това, както и за срещата спомогнала психоложката, която се оказала, че дава съвети и на двете жени.

Диляна Попова

Къде е Асен Блатечки, докато Диляна Попова и Катя тръгнаха на психолог?!

Разводът на вървежния актьор и неочакваната бременност на красивата манекенка станаха поводи за всевъзможни коментира и сплетни по техен адрес. Новата светска двойка бе разпъната на кръст. Никое от семействата на двамата не се чувстваше добре. Въпреки желанието на сеирджиите Диляна Попова и бившата съпруга на Асен Блатечки запазиха нормални отношения, без излишни скандали и сплетни. Катерина може и да се скри за малко от срам, но приела новината за случващото се между съпруга си и новата му избраница напълно спокойно, доверяват близки до режисьорката.

Затова и тази среща тет-а тет, състояла се около два месеца, преминала на ниво и подействала много освежаващо на бъдещата майка.

Какво прави Асен обаче, или си вее байрака?! Защото въпреки че Асен Блатечки загърби дългогодишния си брак и 13-годишната си щерка Катя, двамата с Диляна Попова не изкараха дълго заедно. Той отново намери уютния пристан при изоставената си съпруга. Според Диляна Попова те с Асен Блатечки се обичат, но са коренно различни като темперамент, начин на живот, светоусещане и дори добре прекарано свободно време.

Според близки до звездната двойка Диляна Попова била изключително ревнива и често вдигала скандали на Асен, а той не бил от най-верните и често залитал по чуждо. Единствено съпругата му изтърпяла неговата палавост и шавливост и може би заради порасналата си дъщеря го е приела отново.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар