Челюсти на живо: Бяла акула разкъса турист на плажа!

Челюсти на живо: Бяла акула разкъса турист на плажа!
5 (100%) 1 vote

Ужасът на плувеца е просто неописуем!

Бяла акула нападна човек, който се е къпел на плажа на град Манхатан Бийч, в щата Калифорния. Плувецът е бил на около двадесет метра навътре от брега, когато страшното чудовище го е нападнало изненадващо. Според очевидци голямата бяла акула, която го е нападнала, е една от най-опасните хищници в морето. Опасната риба е била с дължина около три метра. По чудо човекът е останал жив, тъй като неизвестно защо морското чудовище се е оттеглило.
Пострадалия,т след като е изваден от водата е отведен веднага в болница и е бил спасен. В момента състоянието му е стабилно.

акула

Същински трилър „Челюсти“, само че на живо! Акулата ужаси всички

Според експерти на калифорнийският бряг нападението на акули е рядко явление. След инцидента властите веднага са затворили плажа за неорганичен период от време. Миналата година в щата Флорида и на Хавайските острови хора са били нападнати два пъти от хищника. През годините има едва четиридесет и шест установени случая на нападение на бяла акула на хора, като два от тях са завършили със смъртни случаи.

Едни от най-опасните места за нападение на бялата акула са бреговете край Австралия. Местото е известно с обитаването от тези хищни риби. Малко от нападнатите успяват да се спасят от зъбите на голямата бяла акула, но оцелелите разказват преживяванията си като в хорър филм.

Сърфист оцелял от нападение с акула край брега на южната част на Австралия. В паниката си 41-годишния мъж започнал да удря хищника с юмруци и ритници и тя го пуснала. Мъжът оцелял, но се отървал с четиридесет шева на бедрото и около двадесет на лявата ръка, където го е захапала голямата бяла акула. Според специалистите нападенията на акули над хора не са много, тъй като хищната риба предпочита друга храна, но не и човешко месо. Но след подобен сблъсък се знае кой в този случай най-често излиза победител.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар