Цветелина Грахич разкри истината за отношенията й със Слави Трифонов

Цветелина Грахич разкри истината за отношенията й със Слави Трифонов
5 (100%) 2 votes

Цветелина Грахич е възхитена от шефа си

Беквокалистката от „Ку-ку бенд” Цветелина Грахич разкри истината за отношенията си със Слави Трифонов.

Изпълнителката отбелязва, че още с постъпването си на работа в екипа на „Шоуто на Слави” пред нея са били поставени определени условия. Едно от тях е било да отслабне, което към днешна дата е повече от очевидно.
Явно Цветелина Грахич е прихванала от педантичността на шефа си, тъй като подчерта дебело, че има да сваля още килограми, докато достигне идеалното тегло.

Цветелина Грахич е възхитена от шефа си

Цветелина Грахич е възхитена от шефа си

На въпроса на Дияна Любенова дали има приятел, Цветелина Грахич отговори утвърдително, но не пожела да каже неговото име. Цветелина Грахич обаче категорично отхвърли твърденията, че двамата с басиста Георги Милчев-Годжи са повече от колеги.
Припомняме, че слухът, че Годжи и изпълнителката са гаджета плъзна по време на турнето им в САЩ, а самата Цветелина Грахич също има вина за това или поне до известна степен.
Слухът, че Годжи и изпълнителката са нещо повече от колеги тръгна след нейна публикация на страницата й в социалната мрежа Фейсбук.

Тя бе качила снимка на спящия Годжи.
По повод на фотоса породил множество клюки по техен адрес, Цветелина Грахич заяви, че просто е искала феновете им да бъдат информирани за всичко случващо се около тях по време на турнето им зад Океана. Фотосът обаче бил разчетен грешно и от там тръгнали измислиците по техен адрес.
Цветелина Грахич обаче така и не свалила снимката от страницата си във Фейсбук, а както е видно няма и такива намерения. Тя е категорична, че всеки е свободен да си мисли, каквото иска.

За шефа си Слави Трифонов, Цветелина Грахич разкрива, че постоянно й се обаждал, докато били на турне в Щатите, за да се интересува да не би да е съгрешила с множеството хранителни изкушения там и да развали фигурата си.
Цветелина Грахич сподели, че напук на очакванията тя се върнала от САЩ още по-слаба не за друго, а просто, защото покрай ангажиментите им, изгубила апетит.
В заключение певицата посочва, че е човекът от екипа, който най-често бива призоваван в стаята на шефа или както всички колеги от екипа се майтапят – на разговор при рибите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар