Цветелина Грахич е възхитена от шефа си

Беквокалистката от „Ку-ку бенд” Цветелина Грахич разкри истината за отношенията си със Слави Трифонов.

Изпълнителката отбелязва, че още с постъпването си на работа в екипа на „Шоуто на Слави” пред нея са били поставени определени условия. Едно от тях е било да отслабне, което към днешна дата е повече от очевидно. Явно Цветелина Грахич е прихванала от педантичността на шефа си, тъй като подчерта дебело, че има да сваля още килограми, докато достигне идеалното тегло.

[caption id="attachment_415395" align="alignright" width="300"]Цветелина Грахич е възхитена от шефа си Цветелина Грахич е възхитена от шефа си[/caption]

На въпроса на Дияна Любенова дали има приятел, Цветелина Грахич отговори утвърдително, но не пожела да каже неговото име. Цветелина Грахич обаче категорично отхвърли твърденията, че двамата с басиста Георги Милчев-Годжи са повече от колеги. Припомняме, че слухът, че Годжи и изпълнителката са гаджета плъзна по време на турнето им в САЩ, а самата Цветелина Грахич също има вина за това или поне до известна степен. Слухът, че Годжи и изпълнителката са нещо повече от колеги тръгна след нейна публикация на страницата й в социалната мрежа Фейсбук.

Тя бе качила снимка на спящия Годжи. По повод на фотоса породил множество клюки по техен адрес, Цветелина Грахич заяви, че просто е искала феновете им да бъдат информирани за всичко случващо се около тях по време на турнето им зад Океана. Фотосът обаче бил разчетен грешно и от там тръгнали измислиците по техен адрес. Цветелина Грахич обаче така и не свалила снимката от страницата си във Фейсбук, а както е видно няма и такива намерения. Тя е категорична, че всеки е свободен да си мисли, каквото иска.

За шефа си Слави Трифонов, Цветелина Грахич разкрива, че постоянно й се обаждал, докато били на турне в Щатите, за да се интересува да не би да е съгрешила с множеството хранителни изкушения там и да развали фигурата си. Цветелина Грахич сподели, че напук на очакванията тя се върнала от САЩ още по-слаба не за друго, а просто, защото покрай ангажиментите им, изгубила апетит. В заключение певицата посочва, че е човекът от екипа, който най-често бива призоваван в стаята на шефа или както всички колеги от екипа се майтапят – на разговор при рибите.