Николай Бареков е готов на всичко, за да вземе властта

Николай Бареков се примоли на НФСБ и ВМРО за обща коалиция. Лидерът на България без цензура е готов на всичко, само и само да се добере до властта. В това число и на коалиция с всяка партия, която приеме предложението му. В официално писмо, което Николай Бареков прати до Валери Симеонов - лидер на НФСБ, журналистът не крие очакванията си двете партии да се обединят и да станат коалиционни партньори.

Николай Бареков"Единствено патриотична коалиция с вас и ВМРО ще ни позволи да победим ГЕРБ и ДПС на предсрочните избори", се казва в текста на писмото. Идеята на Николай Бареков е България без цензура да се обедини с ВМРО и НФСБ, за да противостои на Коалиция за България, които се опитва да направят коалиция с АБВ на Георги Първанов, а също е на ГЕРБ, за които все по-упорито се шушука, че също имат договорка за съвместно управление.

"С помощта на ВМРО и НФСБ можем да станем първа политическа сила, това е бъдещето на България - обединени патриоти", категоричен е Николай Бареков. Припомням ви, че партията му България без цензура подкрепи кандидата на ВМРО и Гергьовден Тодор Щерев на кметските избори в село Черни връх, Бургаско. Те бяха подкрепени и от НФСБ и с общи сили победиха кандидата на ГЕРБ и ДПС, припомнят от ПИК.