Емануела изтърва мъжа на мечтите си

Гласувайте за статията

Емануела не може да си прости за това, че изпусна мъжа на мечтите си

Фолк певицата Емануела изпусна мъжа на мечтите си. Сигурно се питата кой е той. Това е милионерът Станислав Добрев, по-известен с прякора Слави Транспорта. Оказва се, че за той се е замогнал значително през последните няколко години.

Преди време Емануела имаше връзка с него, което приключи след скандално изказване от страна на певицата по негов адрес. Емануела обиди публично Слави, наричайки го селянин.

 Емануела

Емануела изтърва мъжа на мечите си

Днес Станислав Добрев е мечтата на всяка жена – млад, красив и богат. Оказва се, че къщата, в която фолк певецът Константин снима най-новия си клип е собственост на Слави Транспорта. Имотът се намира в тузарския комплекс „Делта хилс“. Освен това и колата от клипа на Коцето също е собственост на богаташа.

Поръчковият бял мерцедес, от който слиза Николета Лозанова, струва около половин милион долара. Слави е приятел на Коцети и решил да му предостави една от къщите, от които притежава, за заснемането на видеоклипа към най-новото му парче.

Белият мерцедес също не е единственото возило от автопарка на Слави Транспорта, научи Хот арена.

Според запознати Емануела умряла от яд, виждайки дома и колата на бившият си любим. В момента фолкаджийката има връзка със столичния мафиот Росен Стъкларя, но неговите финансови възможности са далеч по-скромни от тези на Слави Транспорта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар