Емануела не може да си прости за това, че изпусна мъжа на мечтите си

Фолк певицата Емануела изпусна мъжа на мечтите си. Сигурно се питата кой е той. Това е милионерът Станислав Добрев, по-известен с прякора Слави Транспорта. Оказва се, че за той се е замогнал значително през последните няколко години.

Преди време Емануела имаше връзка с него, което приключи след скандално изказване от страна на певицата по негов адрес. Емануела обиди публично Слави, наричайки го селянин.

[caption id="attachment_415314" align="alignright" width="300"] Емануела Емануела изтърва мъжа на мечите си[/caption]

Днес Станислав Добрев е мечтата на всяка жена - млад, красив и богат. Оказва се, че къщата, в която фолк певецът Константин снима най-новия си клип е собственост на Слави Транспорта. Имотът се намира в тузарския комплекс "Делта хилс". Освен това и колата от клипа на Коцето също е собственост на богаташа.

Поръчковият бял мерцедес, от който слиза Николета Лозанова, струва около половин милион долара. Слави е приятел на Коцети и решил да му предостави една от къщите, от които притежава, за заснемането на видеоклипа към най-новото му парче.

Белият мерцедес също не е единственото возило от автопарка на Слави Транспорта, научи Хот арена.

Според запознати Емануела умряла от яд, виждайки дома и колата на бившият си любим. В момента фолкаджийката има връзка със столичния мафиот Росен Стъкларя, но неговите финансови възможности са далеч по-скромни от тези на Слави Транспорта.