Един от приближените на Ахмед Доган направи сензационни разкрития

Дългогодишният охранител на Ахмед Доган - Ерол Челеби направи сензационни разкрития в ефира на Нова тв. Той е един от най-доверените хора на Сокола, но въпреки това вече не работи за него. Ерол Челеби сподели, че в момента работи в Спешна помощ и вече не е гард на Ахмед Доган, тъй като политикът загубил доверието си в него.

Гардът заяви, че Ахмед Доган е най-великият политически лидер, тъй като е останал номер едно през всичките 24 години на прехода. Ерол Челеби разкри, че Сокола постоянно получавал заплахи за живота си.

[caption id="attachment_415311" align="alignright" width="270"] Ахмед Доган Ахмед Доган често изпада в депресии[/caption]

Бившият гард на Ахмед Доган каза, че никога не би допуснал някой да опре пистолет в главата на шефа му. Той сподели, че е настръхнал, когато чул по телевизията за опита за покушение срещу Ахмед Доган, пише ПИК.

Челеби каза, че ако той е бил част от охраната на  Сокола в този момент, би убил Октай Енимехмедов на място. Според няколко нападателят на Ахмед Доган е получил това, към което се стреми, а именно няколко минути слава.

Ерол Челеби разкри, че познава много добре Ахмед Доган. Той го описа като човек, който никога не е бил щастлив. Сокола често изпадал в меланхолични състояния, разкри бившият му гард.