Азис призна, че са го задължавали да се прави на травестит, за да бъде интересен на хората

Азис най-накрая призна това, за което го обвиняват от самото начало на кариерата му. А именно - че неспирното носене на женски дрехи не е било част от вътрешното му усещане, а поредният пиар трик от негова страна. За да бъде интересен на феновете.

[caption id="attachment_415300" align="alignright" width="300"]Азис в началото на кариерата си Азис в началото на кариерата си[/caption]

Днес обаче, години след началото на кариерата си, Азис призна, че въпросната му визия на травестит изобщо не е била по вкуса му. В предаването на бТВ "Тази сутрин" певецът не скри, че изявите му с ролки и тонове грим са били чужда идея, а не негово собствено желание.

Нещо повече, Азис призна, че го е срам от начина, по който е изглеждал тогава, тъй като осъзнава колко нелеп е бил. "Срам ме е, но нямах избор", откровеничи ромският славей. Веднага щом станал достатъчно известен и търсен и без помпозните костюми, Азис незабавно изхвърлил всички женски дрехи на боклука. Буквално.

Само дето няколко дена по-късно негов братовчед му ги върнал. Тъй като видял как ромите от квартала ги обличат и решил, че са откраднати, предават от БЛИЦ.