Вижте най-убийственото предложение за брак! (ВИДЕО ХИТ)

Вижте най-убийственото предложение за брак! (ВИДЕО ХИТ)
5 (100%) 1 vote

Това невероятно предложение разтърси мрежата!

Бракът, колкото и да е изтъркано понятие и институция все още е запазил своята романтичност. И оригиналност, стига мъжът, взел това решение да съумее да го направи незабравим момент за възлюбената си.

Целта е не само на сложи пръстена на ръката на избраницата си, а да поеме отговорност за тези свои слова. Защото мъжът е длъжен не само да я обича и да я гледа и помага, а да се постарае повече. Да съумее жената на сърцето си да направи значима, единствена, обичана и да се чувства тя като кралица. Да може и да се опита поне да сложи света в краката й.

брак

Това убийствено предложение за брак разтърси мрежата

Стъпката, с която мъжът предлага брак на жената, която е избрал да стане негова постоянна спътница в живота, е различен. Всеки може да импровизира и да предложи така, че още от начало да завладее сърцето на любимата си.

Някои крият пръстена на дъното на чаша с оригинално питие, други водят избраницата си на романтична почивка в Париж или Рим, трети предлагат брак на страховито сафари, четвърти, е, всеки според въображението си. Но посланието е едно- тя трябва да се чувства единствена, невероятно желана и да е на седмото небе от щастие. Не само с предложението, но и след това.

Да бъдеш специална и неповторима за някой, по-голямо щастие няма, категорични за специалистите в сърдечните тръпки.

Но в нашето съвремие не само силната половина на човечеството прави предложение за брак. Тази „привилегия” вече имат и по-смелите дами.

Преди повече от девет години Нети предложи брак на Дони в ефир и двамата вече толкова години са семейство, а и имат прекрасна малка дъщеричка.

Явно както повечето неща, които успя да „завладее” съвременната напориста дама и предложението да се вречеш в брачен обет не е вече само приоритет на мъжа. Това видео обаче се превърна в истински хит в мрежата! Вижте го!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар