Тризначките се кикерчат в Гърция, събраха погледите! Преглеждания: 9380

Тризначките събраха очите на курортистите
0
5/5 - (1 vote)

Тризначките си веят байрака в Гърция!

Тризначките Вяра, Надежда и Любов замиха, че са уморени от светската слава и затова решили да отмарят в съседна Гърция. Прекалено голямото любопитство от медии и мъже, с не дотамчисти намерения страшно изнервили и повече действали доста зле на трите „грации”. Затова победителките от един от сезоните на „Биг Брадър” предпочели спокойствието на уютен и модерен хотел, който разполагал и с вътрешен басейн в спокоен курорт на Гърция.

Освен със стройни фигури, трите руси изкушения правели впечатления с чисто новите си татуировки по телата и ръцете си. Татусите били от рода на дракон, змийче и някакви символни изображения.

тризначките
Тризначките събраха очите на курортистите

След като спечелиха голямата награда от 200 бона, тризначките претърпяха различни промени. На главата им се струпа неприятност, тъй като община Благоевград заведе иск срещу майка им Любка за 15 000 лева, че не си е плащала наема за двете общински жилища. Те й били дадени още преди демократичните промени у нас като на многодетно семейство, за които не трябвало да плаща ваем за общината. Освен тризначките, майка им има още две по-големи деца.

Причината за делото бе, че трите сестри спечелиха голямата награда. След голямата победа и крупната награда, различни бизнесмени са им правили доста неприлични предложения, оплакаха се те пред различни телевизии и списания. Трите също получавали оферти за участия като рекламни лица, но при унизително ниски хонорари. Затова цялата тази суета и пошлост им дошла в повече и тризначките решили да си починат на морето, но не у нас, в в съседната страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.