Жесток скандал в Гана след Световното първенство

Жесток скандал в Гана след Световното първенство
5 (100%) 1 vote

Грандиозен скандал в Гана след Световното първенство заради най-популярната африканска певица

Жесток скандал разтърси Гана след отпадането им от Световното първенство. Футболистите от националния тим на страната бяха обвинени, че са купонясвали с певица номер едно на африканския континент – Бека, вместо да си почиват между мачовете.

Бека предизвика скандал на Световното първенство

Бека предизвика скандал на Световното първенство

Изпълнителката пътува с националите на Световното първенство в качеството си на посланик на футболната федерация на страната, а заедно с нея е имало още пет тъмнокожи красавици. Общият престой на шестте в Бразилия по време на участието на Гана на Световното първенство, е струвал по 25 хиляди щатски долара на всяка.

Не в това е проблемът обаче. Джъстис Абееку Нютън-Офей твърди, че е станал свидетел как Бека се забавлява заедно с трима от титулярите на Гана в едно легло. Той отказа да назове имената на футболистите, но е категоричен, че на следващия ден и тримата едвам са си стояли на краката. Какво остава да играят качествен футбол и да се противопоставят адекватно на противника, предават от „24 часа“.

Певицата обаче категорично отхвърли думите му, окачествявайки ги като опит за интрига и уронване на имиджа й. И се закани да го даде на съд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар